مطالعات نشان می دهد؛
فواید حفاظتی مصرف توت و سیب و چای در مقابل آلزایمر
به گزارش كادایف مطالعه نشان داده است مصرف كم مواد خوراكی سرشار از فلاوونوئیدها با بالا رفتن خطر مبتلا شدن به بیماری آلزایمر در طول ۲۰ سال بعد مرتبط می باشد.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، محققان دانشگاه تافتس آمریکا عنوان می کنند سالمندانی که مقادیر کم مواد خوراکی سرشار از فلاوونوئیدها نظیر انواع توت ها، سیب و چای مصرف می کنند، دو تا چهار برابر افراد با مصرف بالاتر این مواد خوراکی، با احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر و زوال عقل های دیگر در طول ۲۰ سال مواجهند.
محققان در این مطالعه، ۲۸۰۰ فرد ۵۰ سال به بالا را از لحاظ رابطه طولانی مدت بین مصرف مواد خوراکی حاوی فلاوونوئیدها و ریسک بیماری آلزایمر بررسی کردند. در این مطالعه طولانی مدت، افراد مدت ۲۰ سال تحت نظر بودند.
فلاوونوئیدها مواد طبیعی موجود در میوه و سبزیجاتی نظیر گلابی، سیب، توت ها، پیاز و نوشیدنی های گیاهی نظیر چای هستند. فلاوونوئیدها فواید مختلفی برای سلامت همچون کاهش التهاب دارند. شکلات تلخ منبع دیگر فلاوونوئیدها است.
تیم تحقیق به سرپرستی «جین مایر» دریافت مصرف کم سه نوع فلاوونوئید در مقایسه با مصرف بالا آن، با ریسک بالاتر ابتلاء به زوال عقل مرتبط است:
-مصرف کم فلاوونول ها (سیب، گلابی و چای) با ریسک دو برابری ابتلاء به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط می باشد.
- مصرف کم آنتوسیانین ها (بلوبری و توت فرنگی) ریسک ابتلاء به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را چهار برابر بالا می برد.
- مصرف کم پلیمرهای فلاوونوئید (سیب، گلابی و چای) با افزایش دو برابری ابتلاء به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب