توصیه های طب ایرانی؛
تغذیه پاییزی را بشناسیم
به گزارش كادایف در فصل پاییز برای پیشگیری از خشك تر و سردترشدن بدن، باید از مصرف بعضی از غذاها پرهیز شود.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی، اظهار داشت: در فصل پاییز برای پیشگیری از خشک تر و سردتر شدن بدن، در خوراک هفتگی خود باید از مصرف خوراکی های سودازا و خشکاننده بدن پرهیز شود. وی ادامه داد: گوشت گاو و گوساله، سوسیس، کالباس، فست فودها، سرخ کردنی ها، غذاهای مانده و گوشت نمک سود، ادویه تند و تیز، رب و انواع سس، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنیر شور، ترشی ها، لبنیات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چای پررنگ، یخ، شوری ها، چیپس، پفک و… نباید استفاده گردد. رضایی پور تصریح کرد: زیاده روی در مصرف میوه های سرد و تابستانی مانند خیار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر، پیاز و…، و همینطور نوشیدن آب بسیار سرد هم سفارش نمی گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب