کادایف

سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید

سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید

کادایف: به گزارش کادایف، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مصرف تغذیه به هنگام سفر تأکید نمود.


به گزارش کادایف به نقل از ایفدانا، خدیجه حمیدیان اظهار داشت: مسافران باید از مصرف مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت خام، تخم مرغ و خامه که به سرعت در شرایط نامناسب فاسد می شوند، اجتناب کنند. این مواد غذایی می توانند سلامت افراد را تهدید کرده و باعث بروز بیماری های گوارشی و سایر مشکلات بهداشتی شوند. وی ادامه داد: به جای غذاهای فاسدشدنی، از مواد غذایی با ماندگاری بالا استفاده گردد. نان، پنیر، میوه های خشک و سایر خوراکی هایی که مدت زمان نگهداری طولانی دارند، بهترین گزینه ها برای سفرهای طولانی به شمار می روند. این مواد غذایی علاوه بر ماندگاری بالا، در شرایط مختلف به سادگی قابل نگهداری و مصرف هستند. حمیدیان همینطور بر اهمیت استفاده از ظروف مناسب برای حمل مواد غذایی تصریح کرد و اظهار داشت: استفاده از یخدان ها و جعبه های مخصوص حمل مواد غذایی می تواند به حفظ سلامت غذا کمک نماید. این ظروف کمک می کنند تا دما و شرایط نگهداری مواد غذایی حفظ شود و از فساد آنها جلوگیری گردد. وی ادامه داد: آب شرب سالم و مواد غذایی خانگی از مطمئن ترین گزینه ها برای سفر هستند و مسافران باید از خرید غذاهای جاده ای مشکوک، بخصوص کنسروهایی که بوی غیرطبیعی دارند یا طعم آنها تغییر یافته است، پرهیز کنند. حمیدیان تصریح کرد: مسافران باید از مصرف مواد غذایی که شرایط نگهداری آنها نامناسب است، اجتناب کنند. غذاهای باز شده که در دمای اتاق نگهداری شده اند، می توانند خطرات بهداشتی برای مصرف کنندگان بهمراه داشته باشند. بنابراین، سفارش می شود که برای حفظ سلامتی، تنها از مواد غذایی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده گردد.


منبع:

1404/01/09
11:04:28
5.0 / 5
23
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif