یافته های تحقیقاتی پژوهشگر ایرانی دانشگاه هاروارد آمریكا؛
ارتباط رژیم غذایی پرفیبر با ریسك پایین سرطان سینه
كادایف: رژیم غذایی سرشار از فیبر با كاهش خطر مبتلاشدن به سرطان سینه مرتبط می باشد.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، تیم تحقیق دانشگاه هاروارد به سرپرستی «مریم فروید»، داده های مربوط به ۲۰ مطالعه مشاهده ای را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف فیبر ۸ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به سرطان سینه مواجهند.
فیبر محلول با كاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد و هرچقدر میزان مصرف فیبر بیشتر باشد ریسك ابتلاء به سرطان سینه در زنان در هر سنی كمتر است.
فروید در این زمینه می گوید: «مطالعه ما نشان میدهد شاخصهای سبك زندگی نظیر شیوه های قابل اصلاح رژیم غذایی، بر ریسك ابتلاء به سرطان سینه تأثیر دارد. یافته های ما نشان میدهد اهمیت رژیم غذایی سرشار از فیبر نظیر میوه، سبزیجات و غلات كامل، بسیار زیاد است.»
شایان ذكر است كه یافته های این پژوهش نشان نمی دهند كه مصرف فیبر، مستقیماً خطر ابتلاء به سرطان سینه را می كاهد. برای اثبات این مساله باید یك آزمایش بالینی به شیوه تصادفی صورت گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب