محققان می گویند؛
تاثیر مصرف میوه و سبزیجات خام بر سلامت روان
به گزارش كادایف محققان دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، كنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، دكتر «تاملین كونر»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»وی در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان داده است مصرف میوه و سبزیجات به شكل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»وی اعتقاد دارد پختن و فراوری میوه و سبزیجات احیانا باعث نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود. در این مطالعه از بیشتر از 400 فرد بزرگسال در رده سنی 18 تا 25 سال از نیوزیلند و آمریكا نظرسنجی به عمل آمد. میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همینطور میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همینطور سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد. دكتر كونر در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام می تواند پیشبینی كننده میزان كمتر علایم بیماری های روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزیجات پخته، كنسروشده و فراوری شده به شكل قابل توجهی كاسته می شود.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب