محققان می گویند؛
گوشت سفید هم در افزایش كلسترول تاثیر دارد
به گزارش كادایف محققان دریافتند مصرف گوشت قرمز و گوشت سفید نظیر مرغ به یك اندازه بر میزان كلسترول خون تاثیر دارند.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه كالیفرنیا نشان داده است محدودكردن مصرف گوشت، چه قرمز چه سفید، برای كاهش میزان كلسترول خوب بسیار معقول است. تحقیق نشان داده است میزان مصرف زیاد گوشت قرمز یا سفید مرغ در مقایسه با مصرف میزان مشابه پروتئین های گیاهی منجر به میزان بالاتر فشارخون می شود. «رونالد كرائوس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما انتظار داشتیم گوشت قرمز در مقایسه با گوشت سفید تاثیر بیشتری بر میزان كلسترول خون داشته باشد اما نتایج نشان داد اینطور نیست و تاثیر هر دو بر میزان كلسترول یكسان است چونكه هردو از لحاظ میزان چربی اشباع شده یكی هستند.» این مطالعه شامل گوشت گوساله تغذیه شده با علف طبیعی یا محصولات فراوری شده نظیر كالباس یا سوسیس و همینطور ماهی نبود. مطالعه همینطور نشان داد پروتئین های گیاهی سالم ترین نوع برای كلسترول خون هستند. كرائوس در ادامه می افزاید: «پروتئین های غیرگوشتی نظیر سبزیجات، محصولات لبنی و حبوباتی نظیر لوبیا بهترین فایده را از لحاظ میزان كلسترول دارند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب