محققان انگلیسی پی بردند؛
مصرف روزانه بلوبری ریسك بیماری قلبی را می كاهد
كادایف: پژوهشگران پی بردند مصرف روزانه 150 گرم بلوبری به كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی كمك می نماید.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان در تحقیقی به بررسی تاثیرات مصرف روزانه بلوبری در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن مبتلا به سندروم متابولیك پرداختند. این افراد در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال قرار داشتند. «آدین كاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: مطالعات قبلی نشان داده اند كه افرادی كه بطور مرتب بلوبری مصرف می كنند، با كاهش ریسك مبتلاشدن به مشكلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی مواجهند. ایشان سپس می افزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا تركیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین ها است، فلاوونوئیدهای كه مسئول رنگ قرمز و آبی در میوه ها هستند. تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسك بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد می كاهد. بگفته پژوهشگران، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است كه مصرف روزانه یك فنجان بلوبری (۱۵۰ گرم) سبب بهبود سلامت قلب و عروق می شود. پژوهشگران همین طور دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (۷۵ گرم) دارای چنین فایده ای نبود.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب