توصیه محققان؛
سبزیجاتی كه باید در رژیم غذایی گنجانده شوند
كادایف: مصرف طیف وسیعی از سبزیجات با رنگ های مختلف از طرف پژوهشگران سفارش می شود چونكه سبزیجات دارای انواع مواد مغذی بوده و برخی تركیبات فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، پژوهشگران در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند كه ارتباط قوی ای با كاهش ریسك مبتلاشدن به بیماری های مزمن دارند. بر همین مبنا ۴۷ نوع از سبزیجات بر طبق دارابودن ۱۷ ماده مغذی معروف رده بندی شدند. مواد مغذی شامل ویتامین های A، C، D، E، K، و خیلی از ویتامین های گروه B، همراه با مواد معدنی كلسیم، پتاسیم، آهن و زینك و به علاوه فیبر و حتی پروتئین بود. طبق این رده بندی، ۵ سبزی اول به شرح زیر هستند: شاهی كلم چینی (كاهو ژاپنی) برگ چغندر اسفناج كولارد سبز (نوعی كلم) در ادامه این فهرست كلم كالی، شابانك (در نواحی كرمان می روید)، كاهو برگ، بروكلی و كلم بروكسل قرار دارند.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب