کادایف

کره خطر مرگ زودهنگام را زیاد می کند

کره خطر مرگ زودهنگام را زیاد می کند

کادایف: به گزارش کادایف، محققان دریافتند اشخاصی که مقدار زیادی کره می خورند بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند، در حالیکه اشخاصی که به طور عمده از روغن های گیاهی استفاده می نمایند کمتر از حد متوسط در معرض مرگ هستند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، علاوه بر این، محققان گزارش دادند که جایگزین کردن کره با روغن های گیاهی مانند کانولا یا روغن زیتون سبب می شود خطر مرگ زودرس در افراد بشدت کاهش پیدا کند.
نتایج نشان داده است که جایگزینی ۱۰ گرم کره در روز- کمتر از یک قاشق غذاخوری- با روغن های گیاهی می تواند تا ۱۷ درصد خطر مرگ را در افراد به هر علتی و بطور دقیق تر به علت سرطان کم کند.
«یو ژانگ»، محقق ارشد و دستیار پژوهشی در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، در اطلاعیه ای اظهار داشت: «آنچه اعجاب انگیز است، بزرگی ارتباطی است که ما دریافتیم. وقتی کره را با روغن های گیاهی در رژیم غذایی روزانه جایگزین کردیم، ۱۷ درصد خطر مرگ کمتری را شاهد بودیم.»
این یافته ها بر مبنای رژیم غذایی و داده های سلامتی از بیشتر از ۲۲۰۰۰۰ نفر است که برای بیشتر از سه دهه بعنوان بخشی از سه مطالعه طولانی مدت از متخصصان بهداشت تحت بررسی قرار گرفتند. هر چهار سال یکبار، شرکت کنندگان به سؤالاتی در مورد رژیم غذایی خود پاسخ می دادند.
کل مصرف کره شامل هر دو کره و مارگارین، کره قابل پخش و کره مورد استفاده برای پخت و سرخ کردن در خانه است.
مصرف روغن های گیاهی بر مبنای استفاده مردم از آنها در سرخ کردن، تفت دادن، پختن و سس سالاد تخمین زده شد.
نتایج نشان داده است اشخاصی که بیشتر کره می خورند در مقایسه با اشخاصی که پایین ترین میزان مصرف کره را می خورند، ۱۵ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
در مقابل، اشخاصی که بیشترین روغن های گیاهی را مصرف می کردند، ۱۶ درصد کمتر از کسانیکه کمترین مصرف روغن های گیاهی را مصرف می کردند، در معرض خطر مرگ بودند.
تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که جایگزینی حتی مقدار اندکی کره در روز با روغن های گیاهی می تواند خطر مرگ را کم کند.
محققان در یادداشت های پس زمینه گفتند کره و روغن های گیاهی حاوی انواع مختلفی از اسیدهای چرب هستند و این اسیدهای چرب روی بدن متفاوت عمل می کنند.
کره سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است که با کلسترول بالاتر و سفت شدن رگ ها مرتبط می باشد. این نوع چربی ها همینطور با التهاب و تغییر فعالیت هورمونی مرتبط هستند که می تواند خطر سرطان را افزایش دهد.
از سوی دیگر، روغن های گیاهی دارای اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری هستند که می توانند کلسترول را کاهش دهند، به حفظ سلامت سلول ها و مغز کمک کنند، با التهاب مبارزه کنند و حتی در جذب ویتامین های خاص مؤثر باشند.
به گفته محققان: «کره اغلب با الگوهای غذایی ناسالم مرتبط می باشد، در حالیکه روغن های گیاهی معمولا با الگوهای سالم تر، مانند رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهخواری مرتبط هستند. این رژیم ها سرشار از مواد مغذی و چربی های سالم هستند که به صورت مؤثر برای کاهش خطر بیماری های مزمن و مرگ زودرس عمل می کنند.»



منبع:

1403/12/27
14:26:37
5.0 / 5
71
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , تخصص , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif