راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی
به گزارش کادایف، کاهش سدیم و افزایش دریافت پتاسیم می تواند یک راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی باشد.
به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات اخیر نشان میدهد که استفاده از جایگزین های نمک غنی شده با پتاسیم بجای نمک معمولی ممکنست منجر به کاهش ۱۴ درصدی میزان سکته های مکرر و کاهش ۲۱ درصدی مرگ و میر ناشی از سکته شود.
پیشگیری از سکته مغزی و کاهش تأثیر آن بر افراد و خانواده ها بسیار اهمیت دارد.
نتایج مطالعه جدید امیدوار کننده است و پتانسیل جایگزین های نمک را به عنوان یک راه حل امیدوارکننده برای کاهش عود سکته مغزی و مرگ و میر برجسته می کند.
این مطالعه نشان میدهد که جایگزینی نمک معمولی با نمک غنی شده با پتاسیم ممکنست یک مداخله کم هزینه، ایمن و مؤثر برای سکته مغزی باشد.
این مطالعه یک تحلیل و بررسی گروهی از شرکت کنندگان در مطالعه جایگزین نمک و سکته مغزی بود که در ۶۰۰ روستا در شمال چین انجام شد. شرکت کنندگان بطور متوسط حدود ۵ سال تحت نظر بودند.
در این مطالعه بررسی گردید که چگونه یک جایگزین نمک غنی شده با پتاسیم می تواند بر خطر سکته مغزی، حوادث قلبی عروقی و مرگ و میر در مقایسه با نمک معمولی تأثیر بگذارد.
این جایگزین از ۷۵ درصد کلرید سدیم و ۲۵ درصد کلرید پتاسیم تشکیل شده بود.
محققان دریافتند افرادی که از جایگزین نمک بجای نمک معمولی استفاده می نمایند، ۱۴ درصد کاهش خطر سکته های مکرر و ۱۲ درصد کاهش در میزان کلی مرگ و میر داشتند.
نتایج برای سکته های هموراژیک با کاهش ۳۰ درصدی و مرگ های در رابطه با سکته مغزی که ۲۱ درصد کم شد، واضح تر بود.
در حالی که جایگزین های نمک غنی شده با پتاسیم ممکنست یک گزینه مفید باشند، تمرکز بر افزایش غذاهای غنی از پتاسیم و به حداقل رساندن منابع با سدیم بالا را برای پیشرفت سلامت قلب و کاهش خطر سکته سفارش می شود.
محققان بر استفاده از غذاهای دارای پتاسیم بالا تأکید دارند:
• سیب زمینی (با پوست)
• گوجه فرنگی
• موز
• آووکادو
• لوبیا و عدس
• ماست
• سبزی های برگ دار
• میوه های خشک شیرین نشده.
به گفته محققان: «علاوه بر بهبود نسبت سدیم به پتاسیم، این غذاها فیبر و مواد مغذی گیاهی ضروری را فراهم می کنند که سلامت قلب و عروق را می افزایند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب