کادایف
معاون برنامه ریزی اداره كل تجهیزات و ملزومات پزشكی سازمان غذا و دارو خبرداد:

تامین و ذخیره 6 ماهه اقلام مورد نیاز بیماران پروانه ای باوجود تحریم ها

تامین و ذخیره 6 ماهه اقلام مورد نیاز بیماران پروانه ای باوجود تحریم ها

به گزارش کادایف، معاون برنامه ریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با وجود چالش های ناشی از تحریم ها، سازمان غذا و دارو با روش های مختلف همیشه اقلام حیاتی بیماران پروانه ای ( ای بی ) را تامین و با ذخیره سازی 6 ماهه در اختیار خانه بیماران پروانه ای قرار داده است.


مودت همایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: در دوره ای کوتاه مدت به سبب تحریم ها کالاهای لازم ارائه نمی شد. اما سازمان غذا و دارو با بهره گیری از روش های مختلف و کانال های موازی موفق شد اقلام مورد نیاز بیماران ای بی را بموقع تامین کند.
وی اظهارداشت: این سازمان تمامی این اقلام را در حجم مناسب تامین کرده و بصورت رایگان برای توزیع به خانه ای بی تحویل داده است، بطوریکه خانه بیماران پروانه ای همیشه حداقل ۶ ماه ذخیره از این اقلام دارد.
همایی همین طور با اشاره به همکاریهای بین المللی دراین خصوص اظهار داشت: در این دوره کمک هایی نیز از طرف سازمان جهانی بهداشت (WHO) دریافت شده که به روند تامین این کالاها کمک کرده است.
معاون برنامه ریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی افزود: تامین این اقلام برمبنای آمار و نیازهای اعلام شده از طرف معاونت درمان وزارت بهداشت صورت می پذیرد و بصورت رایگان در اختیار خانه ای بی قرار می گیرد.
وی در آخر بر ادامه کوشش های سازمان غذا و دارو برای رفع نیازهای حیاتی بیماران ای بی تاکید کرد و اظهار داشت: با وجود تمام چالش های ناشی از تحریم ها، این سازمان تمام توان خودرا برای حفظ دسترسی بیماران به خدمات و تجهیزات ضروری به کار گرفته است.


به گزارش کادایف به نقل از خبرگزاری ایرنا، بیماری پروانه ای (اپیدرمولیز بولوزا (به فرانسوی: épidermolyse bulleuse) یا اپیدرمولیزیس بولوسا (به انگلیسی: Epidermolysis bullosa) (ای بی: EB) یک بیماری ارثی در بافت های پوستی است که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می کند، شیوع این بیماری یک در ۵۰ هزار نفر است.
شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر می کند، این بیماری از یک جهش ژنتیکی در کراتین یا کلاژن ایجاد می شود. در تمام گروههای قومی و نژادی رخ می دهد و بطور مساوی بر مردان و زنان اثر می کند.
در نتیجه این بیماری پوست به شدت شکننده می شود و کوچکترین اصطکاک یا لطمه لایه های پوستی را جدا کرده و ایجاد تاول می کند. افراد گرفتار شده به این بیماری در معرض خطر سرطان پوست هستند.



منبع:

1403/10/10
11:22:10
5.0 / 5
261
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پوست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif