کادایف

نوشیدن مداوم قهوه آری یا خیر

نوشیدن مداوم قهوه آری یا خیر

کادایف: تحقیقات اخیر ارتباط بالقوه ای بین مصرف قهوه و ترکیب میکروبیوم روده را نشان میدهد که به مزایای سلامتی در رابطه با قهوه کمک می نماید.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، به طور دقیقتر، قهوه ممکنست سطح یک نوع باکتری به نام Lawsonibacter asaccharolyticus را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مطالعه جدید، شواهد موجود را تقویت می کند که قهوه می تواند موجب رشد این باکتری در روده شود و بطور بالقوه به مزایای سلامتی در رابطه با قهوه کمک نماید.
کارشناسان هشدار می دهند که هنوز برای نتیجه گیری قطعی زود است، اما ترکیب قهوه در رژیم غذایی ممکنست ترکیب میکروبیوم روده را بهبود ببخشد و از سلامت کلی حمایت کند.
مطالعات اخیر نشان میدهد که قهوه نیز ممکنست ارتباط مستقیمی با میکروبیوم روده ما داشته باشد.
در واقع، در سال ۲۰۲۱، پژوهشگران دریافتند که از میان بالاتر از ۱۵۰ غذای مورد مطالعه، این نوشیدنی محبوب قوی ترین ارتباط را با ترکیب میکروبیوم روده، خصوصاً سطوح Lawsonibacter asaccharolyticus، در حدود ۱۰۰۰ نفر نشان داد.
اکنون، برای درک بهتر اثرات مصرف قهوه بر میکروبیوم روده، این تیم تحقیقاتی داده های رژیم غذایی و پزشکی بالاتر از ۲۲۸۰۰ فرد در ایالات متحده و بریتانیا را بعلاوه اطلاعات در دسترس عموم از نزدیک به ۵۴۲۰۰ نفر در سرتاسر جهان تحلیل و بررسی کردند.
آنها داده های نمونه های مدفوع جمع آوری شده از قهوه نوشندگان و غیر مصرف کنندگان را برای شناسایی تفاوت ها در باکتری های روده آنها مقایسه کردند.
این مطالعه چندین همبستگی را مشاهده کرد که قوی ترین آنها بین مصرف قهوه و L. asaccharolyticus بود: افرادی که قهوه می نوشیدند تا هشت برابر بیش از افرادی که قهوه نمی نوشیدند، این باکتری را داشتند. این الگو در سرتاسر کره زمین دیده شد.
در حالی که اثرات دقیق این باکتری بر سلامتی هنوز ناشناخته است، پژوهشگران براین باورند که می توان آنها را با اثرات مربوط به نوشیدن قهوه مرتبط دانست.
تجزیه و تحلیل متابولیت های خون نشان داد که ترکیباتی مانند اسید کوئینیک و تریگونلین نیز خصوصاً در مصرف کنندگان قهوه رایج است که با سطوح بالاتر L. asaccharolyticus مرتبط می باشد.
محققان همین طور آزمایش های آزمایشگاهی انجام دادند و قهوه های کافئین دار و بدون کافئین را به کشت های L. asaccharolyticus اضافه کردند که هر دو موجب افزایش رشد باکتری ها شدند. این نشان میدهد که ترکیبات موجود در قهوه، به غیر از کافئین، ممکنست مسئول تحریک رشد این باکتری باشند.
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در سرتاسر جهان مصرف می شود.

1403/09/18
11:23:07
5.0 / 5
40
تگهای خبر: پزشك , رژیم غذایی , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif