کادایف
گزارش جدید محققان؛

FDA آمریکا بدنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا

FDA آمریکا بدنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا

کادایف: دستورالعمل های غذایی ایالات متحده سفارش می کند که فرد نباید بالاتر از 2300 میلی گرم سدیم در روز، معادل حدود یک قاشق چای خوری نمک مصرف کند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از میدسن نت، مصرف بیش از اندازه نمک یک عامل خطر قوی برای فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته است.
«جیم جونز»، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA در بیانیه آژانس، اظهار داشت: «کاهش سدیم در عرضه مواد غذایی این پتانسیل را دارد که یکی از مهم ترین ابتکارات بهداشت عمومی در یک نسل باشد. کاهش سطح سدیم در بعضی غذاها دلگرم کننده است و نشان دهنده تأثیری است که معتقدیم رویکرد کلی تغذیه ما می تواند بر رفاه جامعه داشته باشد.»
این آژانس خاطرنشان می کند که ۷۰ درصد از سدیمی که مردم در روز مصرف می کنند، نه از نمکدان ها، بلکه از سدیم اضافه شده به غذا در طول تولید و به عنوان قسمتی از تهیه غذای تجاری به دست می آید.
FDA اظهار داشت: «شواهد علمی قوی از کاهش مصرف سدیم بیش از میزان فعلی حمایت می کند. کاهش مصرف سدیم این پتانسیل را دارد که از صدها هزار مرگ و بیماری زودرس در سال های آتی با کمک به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته پیشگیری کند.»
با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، حتی حد سفارش شده ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز ممکنست برای برخی افراد بسیار بالا باشد.
انجمن قلب آمریکا اظهار داشت: «حد ایده آل برای بیشتر بزرگسالان، خصوصاً برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بالاتر از ۱۵۰۰ در روز نیست. کاهش تنها ۱۰۰۰ میلی گرم در روز می تواند فشار خون و سلامت قلب را بهبود بخشد.»
محققان سفارش می کنند در صورت امکان، همیشه غذاهای تازه را بجای غذاهای فرآوری شده انتخاب کنید، برای اینکه غذاهای بسیار فرآوری شده اغلب مملو از نمک هستند.
برخی از غذاهای غنی از سدیم شامل: برگر، پیتزا، غذاهای اماده پاستا، سوپ های تجاری و البته چیپس و سایر تنقلات شور است.

1403/06/15
09:30:19
5.0 / 5
112
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , تولید , سفارش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
لینک دوستان كادایف
کادایف kadaif

کادایف kadaif