مطالعات نشان می دهد؛
افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش ریسک مبتلا شدن به سرطان معده
به گزارش کادایف، تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر مبتلا شدن به سرطان معده را افزایش دهد.
به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که به صورت منظم به غذا نمک اضافه می کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هیچگاه نمک اضافه نمی کنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.
کاهش مصرف نمک می تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک نماید و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند امکان دارد از پیگیری مناسب بهره مند شوند.
سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان علاقمند به شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند بموقع به دنبال مراقبت های باکیفیت بالا باشند.
مطالعه اخیر انتشار یافته، داده های بیشتر از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط می باشد.
نویسندگان دریافتند شرکت کنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه می کردند، نسبت به شرکت کنندگانی که به ندرت یا هیچگاه نمک به غذا اضافه نمی کردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.
این مطالعه از داده های بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکت کننده استفاده نمود.
محققان دریافتند شرکت کنندگانی که همیشه نمک اضافه می کردند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که هیچگاه یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمی کردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.
عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، همچون سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط می باشد.
با حال، مطالعات زیادی در این حوزه در بین گروههای جمعیتی غربی انجام نشده است.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب