کادایف
محققان سنگاپوری گزارش می دهند؛

تغذیه بد خطر مبتلا شدن به سرطان را زیاد می کند

تغذیه بد خطر مبتلا شدن به سرطان را زیاد می کند

به گزارش کادایف، رژیم غذایی نامناسب می تواند خطر چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و برخی سرطان ها را افزایش دهد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول ها تولید می شود، امکان دارد به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک نماید.
تغذیه نامناسب با خیلی از بیماری ها، همچون چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان ها همچون سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط می باشد. مصرف زیاد سدیم، چربی های اشباع شده و قندها می تواند خطر ابتلاء به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آن چه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می کند چندان مشخص نمی باشد.
اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که امکان دارد به توضیح این که چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را زیاد می کند کمک نماید.
در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می شود که سلول ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می کنند، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند. آنها عنوان می کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال مبتلا شدن به سرطان می شود.
به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در بعضی سرطان ها مشاهده می شود، نشان داده است. این یک منطقه جالب جهت بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش های بالینی بیشتری نیاز است تا به صورت قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط می باشد یا خیر.

1403/02/11
11:30:48
5.0 / 5
310
تگهای خبر: بیماری , تولید , چاقی , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif