کادایف
عضو هیأت علمی دانشكده علوم تغذیه:

افراد دیابتی چغندر بخورند

افراد دیابتی چغندر بخورند

کادایف: عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی اکسیدان در چغندر، این ماده غذایی را برای بهبود عوارض دیابت مفید دانست.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، سمیرا ربیعی اضافه کرد: به رغم بالاتر بودن میزان قند موجود در چغندر نسبت به سایر سبزیجات، این ماده غذایی موجب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد. به گفته ی ایشان، میزان قند موجود در چغندر در مقایسه با سایر سبزیجات بالاتر است اما به سبب این که اندیس و بار گلیسمی آن بالا نیست، بعد از خوردن، قند آن به آرامی وارد جریان خون فرد شده و موجب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد، البته به شرط آن که هنگام پخت از افزودن شکر به چغندر خودداری شود. ربیعی با اشاره به مزایای مصرف این ماده غذایی، اشاره کرد: چغندر دارای محتوای بالای آنتی اکسیدان است که به بهبود خیلی از عوارض ناشی از دیابت نظیر لطمه های بینایی، عصبی و قلبی عروقی در افراد مبتلا به کمک می نماید. عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، باتوجه به اگزالات و پتاسیم بالای موجود در چغندر، اشاره کرد: به سبب بالا بودن میزان اگزالات و پتاسیم در چغندر به بیماران دیابتی که مبتلا به سنگ کلیه و نارسایی های کلیوی هستند باید در مصرف چغندر احتیاط کنند.


منبع:

1402/11/14
11:10:39
5.0 / 5
310
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , پزشك , غذا , قند خون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif