رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاكید كرد؛
قوت غالب جامعه نان است
کادایف: رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، بر اهمیت دسترسی مردم به نان کامل و بهداشتی تاکید نمود.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، چهارمین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت نان با محوریت امکان سنجی تولید نان با آرد کامل در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اجرا شد. محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: این دبیرخانه برمبنای ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که وظایف قانونی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تعیین کرده است، موضوع بهبود کیفیت نان در زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار فوری قرار داده است. وی ادامه داد: با توجه به این که نان قوت غالب جامعه است، باید برای رفع چالش های آن اهتمام داشت و همه دستگاه های عضو شورای عالی و همین طور صنعت تولید نان از پیش تولید، مزرعه تا سفره در کنار یکدیگر برای تامین نان سالم تلاش کنند. مطلق با اعلان اینکه شاید نیاز باشد برخی قوانین موجود بازبینی شوند، اشاره کرد: به هیچ عنوان موافق با اقدامات الزامی نیستیم و تولید نان کامل باید بصورت داوطلبانه باشد اما هر نوع نانی که تهیه می شود باید مطابق با اصول بهداشتی و قوانین تعریف شده کشور باشد تا سلامت مصرف کنندگان تهدید نشود. رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اشاره کرد: اقدامات بسیار مثبتی در استانها خصوصاً استانهای مرکزی و قم در مورد تولید نان باکیفیت انجام شده است و سایر استانها همچون خراسان رضوی، خوزستان و کرمانشاه نیز درحال پیگیری تولید نان باکیفیت هستند. به گفته ی ایشان، از دلیلهای موفقیت برنامه نان کامل در استانهای مرکزی و قم، مشارکت فعال استانداران، فرمانداران، رؤسای غله، صنعت، نانوایان و ایجاد مطالبه گری و فرهنگ سازی در جامعه است. مطلق افزود: دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استانها رابطین ما برای تسهیل در هماهنگی های بین بخشی هستند و استانها می توانند از این ظرفیت برای پیشبرد برنامه های ارتقای کیفیت نان بهره گیرند.
منبع: kadaif.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب