توصیه های نوروزی؛
غذای بین راهی چی بخوریم تا مسموم نشویم
کادایف: کادایف: مطمئن ترین راه برای حفظ سلامت در مسافرت، این است که غذای ساده ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خود حمل کنید. غذایی که برای بین راه تهیه می کنید، نباید آبکی باشد؛ چونکه غذاهای آبکی مثل ان
به گزارش کادایف به نقل از مهر، مطمئن ترین راه برای حفظ سلامت در مسافرت، این است که غذای ساده ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خود حمل کنید. غذایی که برای بین راه تهیه می کنید، نباید آبکی باشد؛ چونکه غذاهای آبکی مثل انواع خورش ها، سریع تر فاسد می شوند و میکروب ها و باکتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد و تکثیر دارند. بدین سبب غذاهای خشک مثل انواع کوکوها شامل کوکوی سبزی، سیب زمینی، کتلت، شامی، انواع دلمه ها، انواع پلوها شامل عدس پلو، لوبیا پلو همراه با گوجه فرنگی، کاهو و خیار تازه و لیمو ترش که خوب شسته شده اند غذاهای مناسبی برای سفرند. غذایی را که برای سفر آماده می کنید، در طول راه کاملاً خنک نگه دارید. غذاهایی مثل سالاد الویه، کالباس و سوسیس که سریع تر فاسد می شوند، برای سفر مناسب نیستند. اگر مایلید صبحانه را در طول راه میل کنید، می توانید از منزل پنیر، گوجه فرنگی، خیار یا تخم مرغ آب پز سفت یا کمی مربا یا عسل به همراه یک فلاسک آب جوش برای چای با خودتان بردارید. باید توجه کرد که پنیر، سرشیر و خامه محلی به طور معمول از شیر پاستوریزه نشده، تهیه می شوند و مصرف آنها خطر ابتلاء به بیماری تب مالت را به همراه دارد یا ممکنست به سبب کهنگی، خطر مسمومیت، اسهال و استفراغ را به همراه داشته باشند. از شیر محلی هم بدین سبب که پاستوریزه نشده است، استفاده نکنید؛ مگر این که آنرا به مدت ۱۰ دقیقه درحال هم زدن بجوشانید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب