رستگار تاكید كرد؛
سهم دو درصدی ایران از محصولات حلال در جهان
به گزارش کادایف، رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سهم ایران از بازار 6 هزار میلیارد تومانی محصولات حلال در جهان تنها دو درصد است.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، حسین رستگار اضافه کرد: مصرف کالاهای حلال اهمیت ویژه ای برای مسلمانان دارد و ما باید تلاش نماییم مردم سفره شأن از محصولات حلال پر باشد و همین طور حلیت محصولات تولید داخل بررسی و نظارت شود. وی با اعلان اینکه در سفارش های دینی ما به استفاده از محصولات حلال تاکید گردیده است افزود: گوشت حلال از نظر رعایت شرع در ذبح حیوان و تغذیه حیوان و بکارگیری اجزای حیوان در محصولات سلامت محور به ویژه سلامت و حلیت آن مد نظر قرار گیرد هم اکنون هم کشورهای غیر اسلامی به گوشت حلال روی آورده اند، چون با ذبح شرعی و تولید محصولات طی فرایندهای حلال دارای کمترین مواد سمی در گوشت و محصولات حیوانی خواهد بود. رستگار اظهار داشت: تکنولوژیهای جدید در تولید گوشت حلال و محصولات حلال حیوانی امروز جایگاه ویژه ای را به خود مختص کرده است. و با کمک متخصصان کشورمان به همین دلیل توانسته اند از یک تک یاخته، گوشتی غیر حیوانی را تولید نمائیم که پروتئین و ریز مغذی مشابه گوشت را دارد و در مقابل مضرات مربوط به حیوانات در تولید گوشت حیوانی را ندارد و حلال هم هست که در آینده می تواند این فرآورده پروتئینی در کنار تولید گوشت کشت سلولی جایگزین گوشت حیوانی و دامی می شود. وی با اعلان اینکه برای تولید یک کیلو گوشت گاوی نیاز به ۱۵ هزار لیتر آب مصرفی است، افزود: گوشت گاو به سبب تولید گازهای گلخانه ای در بدن گاو آلودگی محیط زیستی دارد همین طور به سبب تامین علوفه پر هزینه همراه با فرسایش شدید زمین است؛ اما این گوشت تک یاخته ای در لابراتوار تولید و غنی از پروتئین های گوشتی می باشد و مضرات گوشت های حاصل از کشتار حیوانی را ندارد و می تواند جایگزین مناسبی در فرآورده های حیوانی شود. رستگار افزود: در آینده جهان با محصولات فناورانه از نظر حلال بودن روبرو خواهد بود و ما در سازمان غذا و دارو در تلاشیم با اطمینان برای مردم عرضه محصولات سلامت محور و حلال تولید و فراهم نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب