یافته محققان ایتالیایی؛
اسپرسو در مقابله با بیماری آلزایمر موثر است
کادایف: نتایج مطالعه جدید نشان داد که ترکیبات موجود در اسپرسو ممکنست به مقابله با مبتلاشدن به بیماری آلزایمر کمک نماید.
به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، پژوهشگران درحال بررسی ترکیبات موجود در اسپرسو برای مساعدت با مبارزه با بیماری آلزایمر هستند.
محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو می تواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک نماید.
در این مطالعه بر روی پروتئین های تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئین ها آغاز به انباشته شدن می کنند یا در هم می پیچند، با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.
این پروتئین بر عملکرد قسمتی از مغز مبتلایان به آلزایمر و سایر بیماریها همچون پارکینسون در گروهی به نام تائوپاتی تأثیر می گذارد.
در این آزمایش، پژوهشگران هر دو پروتئین تاو و ترکیباتی را که به طور معمول در اسپرسو یافت می شوند، به یک لوله اضافه کردند. این ترکیبات عبارتند از کافئین، عصاره قهوه و جنیستین.
آنها مشاهده نمودند که از تجمع تاو که می تواند با بیماری آلزایمر بعد از قرار گرفتن در معرض این ترکیبات ارتباط داشته باشد، جلوگیری می شود.
محققان می گویند مطالعات بیشتری لازم است، اما این ترکیبات ممکنست روزی به درمان های جدید کمک کنند.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب