كارشناس تغذیه عنوان كرد؛
وعده شام در ماه رمضان چگونه باشد
كادایف: كارشناس تغذیه وزارت بهداشت، در مورد اهمیت وعده شام در روزهای روزه داری، توضیحاتی عرضه داد.
پریسا ترابی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شام بعنوان یکی از وعده های غذایی مهم در روزه داری، باید مورد توجه قرار بگیرد. وی ادامه داد: بهتر است هموطنان روزه دار یک ساعت بعد از افطار بسیار ساده و سبک، شام بخورند. این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت شام در روزهای روزه داری، اظهار داشت: در وعده شام می توان از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات یا برنج، به شکل پلو و خورش، کوکوها، کتلت کم روغن، خوراک های مختلف با نان سبوس دار همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ استفاده نمود. ترابی تصریح کرد: غذایی که در وعده شام می خورید، باید کم چرب و کم نمک باشد. وی ادامه داد: بعد از شام و پیش از خواب، مصرف میوه برای سیستم ایمنی و جبران کم آبی بدن سفارش می شود. ترابی، برای پیشگیری از عطش در ساعات روزه داری، اظهار داشت: در وعده شام به جای نوشیدنی های گازدار و آب میوه های صنعتی، بهتر است از آب شرب سالم، دوغ، نوشیدنی های سنتی و شربت های خانگی استفاده نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب