بهفر تاكید كرد؛
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
کادایف: مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین تاکید نمود.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: یکی از مهم ترین دغدغه های زوار در پیاده روی اربعین، تامین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه ای مناسب می باشد که در صورت عدم توجه و دقت کافی خصوصاً با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر می تواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان در این مراسم معنوی تبدیل گردد. وی همین طور با طرح این مساله که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آنست، اشاره کرد: بهره گیری از آخرین فناوری های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری می باشد و آینده متعلق به محصولات و فرآورده هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را بوسیله بهره گیری از تکنولوژی های جدید نظیر خلاء و نانو دنبال می کند. بهفر با اعلان اینکه مبتنی بر مقررات فرآورده های غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها، مشمول گرفتن مجوزهای بهداشتی است، اشاره کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی بمنظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه لازم است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا شمرده می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب