کادایف
در گفت وگو با ایسنا تاكید شد

ام اس ناتوان كننده نیست، با شاد زیستن آن را كنترل كنید

ام اس ناتوان كننده نیست، با شاد زیستن آن را كنترل كنید

كادایف: یك فلوشیپ ام اس تصریح كرد: استفاده از طب سنتی، طب سوزنی، هومیوپاتی، انرژی درمانی و مكمل های غذایی در درمان ام اس هیچ تاثیری ندارد.



دكتر احسان محمدیانی نژاد در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: فرد جوان یا میانسالی كه در سال های فعالیت خود هستند و انبوهی از آرزوها دارند، به یكباره دچار بیماری مزمنی می شوند كه برای سال های طولانی یا حتی آخر عمر باید با آن زندگی كنند. طبیعی است كه همیشه به دنبال راهی هستند تا بیماری برای همیشه ریشه كن شود. بخش زیادی از علت این مورد به این دلیل است كه ما اطلاعات كافی در اختیار مردم نمی گذاریم؛ در نتیجه طبیعی است كه افرادی خارج از سیستم علمی برای سودجویی یا خودنمایی به این حوزه وارد شوند. آنها می توانند روی افكار عمومی به خصوص بیماران ام اس اثرگذار باشند.

با "ورزش" و "شاد زیستن" ام. اس را كنترل كنید

وی ادامه داد: هنوز هم خیلی از بیماران ام اس تصور می كنند این بیماری برابر با ناتوانی است؛ در حالیكه چنین نیست. حدود سه میلیون نفر در دنیا به این بیماری مبتلا هستند، اما هركس بیماری خویش را دارد. یكی از مشكلات ما همانندسازی بیماران است. آنها وقتی بیمار ناتوان دیگری را می بینند، آینده خویش را شبیه به او می بینند؛ در حالی كه ام اس یك بیماری هزار چهره است. بیماری ام اس با ورزش، شادزیستن، دوری از استرس و مدیریت صحیح آن، درمان موثر زودرس و استمرار و پایبندی به آن، كنترل می گردد.

این فلوشیپ ام اس، با انتقاد از اطلاع رسانی نادرست درباره بیماری ام اس، اظهار نمود: گاهی برای جذب كمك، بیمار مبتلا به ام اس را روی ویلچر نشان می دهند و این بیماری را ناتوان كننده به مردم معرفی می كنند. از سوی دیگر اطلاعات درستی هم به مردم منتقل نمی كنند و بیمار آینده سیاهی را با این شیوه از اطلاع رسانی برای خود می بیند؛ بنابراین روی آوردن به اخبار كذب طبیعی است.

محمدیانی نژاد همینطور افزود: از سوی دیگر بعضی از بیماران، بیماری خویش را كتمان و تصور می كنند ام اس هیچ كاری با آنها ندارد و برای سال ها از درمان دور می شوند؛ در نتیجه به درمان های تایید نشده ای مانند طب سنتی و غیرمدرن روی می آورند. در حالیكه این درمان ها هیچ جایگاه ثابت شده ای در درمان ام اس ندارند و این امكان وجود دارد كه در طولانی مدت سبب ناتوانی بیمار شود.

اما و اگرهای مصرف مكمل در مبتلایان به ام. اس
این فلوشیپ ام اس همینطور تصریح كرد: درمان هایی مانند طب سنتی، هومیوپاتی، انرژی درمانی، طب سوزنی و حتی مكمل های غذایی كنترل كننده ام اس نیستند و می توانند بیماری را تشدید كنند. مكمل های غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می كنند، در حالیكه در بیماری ام اس سیستم ایمنی قوی، به بدن حمله می كند. ما بیمارانی داریم كه به علت مصرف بی رویه مكمل غذایی دچار حمله می شوند، حتی مصرف مكمل های ویتامین هم باید به جا و درست باشد. خیلی از این داروهای گیاهی كه بیماران ام اس از آن استفاده می نمایند تركیباتی دارند كه هیچ اطلاعاتی درباره آنها نداریم. ممكن است بیماران با مصرف داروهای طب سنتی و مكمل، داروهای خویش را فراموش كنند.

محمدیانی پور با اشاره به اینكه در سال های گذشته انقلابی در درمان ام اس رخ داده است، اضافه كرد: ما در سال های دور فقط می توانستیم ۳۰ درصد از بیماری را كنترل نماییم، اما امروز با استفاده از بعضی داروها تا ۸۰ درصد امكان كنترل این بیماری وجود دارد. با این وجود هنوز دانش پزشكی در هیچ نقطه ای از دنیا موفق نشده است بیماری ام اس را ریشه كن كند و علاج قطعی برای این بیماری وجود ندارد. با عنایت به اینكه شناخت از این بیماری به صورت شگرفی افزایش پیدا كرده است، امیدواریم در آینده نزدیك درمان های موثرتری هم در راه باشد.

این فلوشیپ ام اس با تاكید بر اینكه مطالعه ای درباره تاثیرات مثبت طب سنتی روی بیماری ام اس انجام نشده است، اضافه كرد: تمام كسانی كه از این مورد حمایت می كنند، صرفا بر مبنای تجارب و نقل از دیگران آن را مطرح می كنند. ماهیت بیماری ام اس مزمن است و در گذر زمان ماهیت واقعی خویش را نشان داده است و نمی توان بر مبنای تغییرات كوتاه مدتی كه اتفاق می افتد، قضاوت كرد.




1396/10/30
15:12:14
5.0 / 5
2640
تگهای خبر: غذا , مكمل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif