مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال احمر خبر داد
تامین ۲میلیون و ۱۵۰هزار دوز واكسن آنفلوآنزا از برندهای مرغوب اروپایی
مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال احمر از اقدامات انجام شده جهت تامین دو میلیون و 150هزار دوز واكسن آنفلوآنزا برای سال جاری آگاهی داد و اظهار داشت: این واكسن ها از برندهای مرغوب اروپایی تامین خواهد شد و حداكثر تا 20 روز آینده در تهران خواهد بود.
دکتر حسن صفاریه در گفت و گو با ایسنا، درباره اقدامات جمعیت هلال احمر برای تامین واکسن آنفلوآنزا امسال باتوجه به احتمال همزمانی کووید-۱۹ با آنفلوآنزا، اظهار داشت: مدیریت بحث واردات واکسن با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است؛ بطوریکه سازمان غذا و دارو اعلام مناقصه کرد و سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر نیز در این مناقصه شرکت کرد.
رئیس سازمان تدارکات پزشکی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر در این مناقصه متعهد به تامین دو میلیون واحد دوز واکسن آنفلوآنزا برای سال جاری شده و موظف به واردات آن هستیم.
وی در این زمینه اضافه کرد: همین طور از یک منبع دیگری هم ۱۵۰ هزار دوز وارد می نماییم و بدین سان سهم ما در واردات واکسن آنفلوآنزا برای سال جاری دو میلیون و ۱۵۰هزار دوز خواهد بود که از واکسن های مرغوب برند اروپایی آنرا تامین خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر، اشاره کرد: این واکسن ها حداکثر تا ۲۰ روز دیگر در تهران است. طبق مقررات، بعد از ورود این واکسن ها به کشور، سازمان غذا و دارو مدیریت توزیع آنرا بر عهده می گیرد و امر توزیع به شرکت های پخش و همچون شرکت پخش سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر سپرده می شود. در جمعیت هلال احمر نیز متناسب با سهمیه ای که دریافت می کند، این واکسن ها در داروخانه های هلال احمر در سراسر کشور توزیع خواهد شد.
وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره قیمت احتمالی واکسن آنفلوآنزا در امسال، اظهار داشت: خوشبختانه این واکسن ها ارز دولتی دریافت می کنند و با قیمت های مناسبی در سطح کشور عرضه خواهند شد.
تفاوت واکسن مننژیت حجاج و سربازان صفاریه همین طور در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره کمبود واکسن مننژیت جهت تزریق سربازان آماده اعزام به خدمت و اینکه آیا هلال احمر در تامین این واکسن ها فعالیتی دارد یا خیر، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر از سال ۸۲ یعنی به مدت ۱۷ سال است که متولی بحث واکسیناسیون مننژیت حجاج است و دراین زمینه نیز گروه هدفمان حجاج بیت الله الحرام هستند. بدین سبب واکسنی که برای حجاج استفاده می شود "پلی ساکاریدی" چهار ظرفیتی است، اما واکسنی که برای سربازها استفاده می شود از جنس "کونژوگه" است و منبع تامین آن معاونت بهداشت وزارت بهداشت است که شرکتها در مناقصه های آن حضور می یابند و برای خرید اقدام می کنند. بدین سبب جنس واکسن مننژیت حجاج و سربازها با یکدیگر متفاوت می باشد.
وی درباره واکسن مننژیت حجاج افزود: امسال به سبب شیوع کرونا، مراسم حج کنسل شد و بنا بر این امسال وارداتی در زمینه این واکسن انجام ندادیم؛ چونکه در این صورت، یک سال از تاریخ واکسن می گذشت. اسفندماه امسال استارت تامین واکسن مننژیت ویژه حجاج برای سال آینده را خواهیم زد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب