کادایف

مواظب مسافران كوچولوی خود باشیم

مواظب مسافران كوچولوی خود باشیم

به گزارش كادایف كارشناس كودكان و نوزادان مركز بهداشت استان زنجان اشاره كرد: در خودرو ها مواظب مسافران كوچولوی خود باشیم.



فاطمه عباسی در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط با نكات ایمنی در استفاده از صندلی كودك، اظهار نمود: در زمان خرید صندلی ایمنی برای كودك، توجه كنید اندازه آن با صندلی خودرو، سن، قد و جثه كودك متناسب باشد و كمربند ایمنی را تا حدی محكم كنید كه فشاری بر بدن كودك وارد نكند، چون در غیر این صورت علاوه بر اینكه كودك احساس ناراحتی می كند، هنگام بروز حادثه نیز احتمال ایجاد جراحت ناشی از فشار كمربند بر بدن وی افزایش می یابد.

وی اضافه كرد: بهترین جا برای كودكان زیر 12 سال با وزن كم تر از 22 كیلوگرم، صندلی عقب خودرو است؛ صندلی جلویی خودرویی كه كیسه هوای سرنشین آن فعال است، به سبب باز شدن كیسه هوا هنگام تصادف و وارد شدن ضربه به كودك، مكان مناسبی برای كودك نیست.

این مسئول اشاره كرد: بهترین صندلی ایمنی كودك آن است كه علاوه بر تامین ایمنی كودك (استاندارد بودن محصول)، كودك در آن احساس راحتی كرده و راننده با راحتی بیشتری رانندگی كند. این صندلی برای كودكان با سن بیشتر از یك سال و وزن 9 تا 18 كیلوگرم مناسب می باشد. طبق قانون نشستن كودكان زیر 12 سال در صندلی جلو خودرو ممنوع می باشد.

كارشناس كودكان و نوزادان مركز بهداشت استان زنجان در ارتباط با صندلی حامی، افزود: این نوع صندلی برای افرد بزرگسال طراحی شده است؛ بدین سبب تا زمانی كه كودكان بتوانند به راحتی روی صندلی خودرو بنشینند به نوع ساده تری از صندلی ایمنی نیاز است كه به آن صندلی حامی گفته می شود. این نوع صندلی برای اصلاح نحوه قرار گرفتن كمربند ایمنی روی بدن كودك طراحی شده و برای كودكان با وزن بیشتر از 18 كیلوگرم مناسب می باشد. صندلی ایمنی كودك ترجیحا در صندلی عقب خودرو و در وسط نصب شود.

عباسی در ارتباط با انواع صندلی كودك، اظهار نمود: صندلی های ایمنی كودكان به سه گروه عمده صندلی نوزاد، صندلی كودك و صندلی حامی تقسیم بندی می شود كه هر یك، انواع متفاوتی دارد و برای گروه های مختلف سنی و وزنی كودكان مورد استفاده قرار می گیرند.

این مسئول در ارتباط با صندلی نوزاد، اضافه كرد: این صندلی بری كودكان كمتر از یك سال و با قد كمتر از 69 سانتی متر استفاده می شود از آن جا كه این كودكان ستون فقرات به شدت لطمه پذیری دارند، برای دست یابی به ایمنی بیشتر و جلوگیری از حركت ناگهانی در ناحیه ستون فقرات آنها، صندلی نوزادان را به صورت رو به عقب در خودرو نصب می كنند.

كارشناس كودكان و نوزادان مركز بهداشت استان زنجان افزود: قرار دادن كودك روی پا، بغل كردن او و استفاده از كمربند ایمنی خودرو در صورتیكه یك فرد بزرگسال كودك را در آغوش گرفته، كارهای غیرایمنی است و سلامت بچه ها را به خطر می اندازد. ایمن ترین راه برای حمل كودكان در خودرو این است كه آنها را در یك صندلی كودك متناسب با وزن و قد آنها بنشانید.

وی اضافه كرد: استفاده از صندلی و حفاظ مناسب، كودك را در خودرو ثابت نگه می دارد و هنگام تصادف از افتادن وی در داخل خودرو یا پرتاب شدن به بیرون، پیشگیری و شدت ضربه ها را كم می كند و احتمال جراحت و مرگ كودك بسیار كاسته می شود. همین طور احتمال صدمات شدید نیز تا حد زیادی كم می شود؛ بدین سبب نسبت به اثر حفاظتی بالای صندلی ایمنی كودك، هزینه ای كه برای پرداخت آن می شود، كم است.

عباسی اشاره كرد: بچه ها مسافران كوچك خودرو ها هستند، در صورتیكه صندلی خودرو و كمربند ایمنی برای بزرگسالان طراحی شده است. در یك تصادف حتی با شدت خیلی كم، كودكان با نیروی 30 تا 60 برابر وزن شان به جلو پرتاب می شوند.





منبع:

1398/07/21
14:56:20
5.0 / 5
2135
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , سلامت , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif