افزایش ۲۵ درصدی ارائه امكانات بهداشتی و درمانی به زوار اربعین
به گزارش كادایف رئیس كمیته بهداشت و درمان اربعین كشور اظهار داشت: با عنایت به افزایش تردد زوار ایرانی و غیر ایرانی به سبب حذف روادید در روزهای اربعین، امكانات وزارت بهداشت و كمیته بهداشت و درمان اربعین به میزان ۲۵ درصد افزایش یافته است.
به گزارش كادایف به نقل از ایسنا امروز جلسه هماهنگی كمیته بهداشت و درمان اربعین ۹۸ كه با حضور پیرحسین كولیوند - رئیس سازمان اورژانس و رئیس كمیته بهداشت و درمان اربعین كشور، دكتر عطیر العبادی - سفیر كشور عراق، دكتر رفعت مسعود - سفیر كشور پاكستان، ابراهیم حجازی - معاون سفیر كشور افغانستان در ایران، اعضای كمیته بهداشت و درمان اربعین ۹۸ و دكتر نائلی - رئیس اداره همكاریهای اقتصادی امور بین المللی وزارت بهداشت - در سازمان اورژانس كشور برگزارو درباب نحوه ارائه خدمات كمیته بهداشتی و درمانی و فوریت هایپزشكی بحث و تبادل نظر شد.
این هم اندیشی به منظور انجام هماهنگی اقدامات درمانی، فوریت های پزشكی خصوصاً كنترل بهداشتی نظیر نظارت و كنترل بهداشتی موكب ها، مراكز طبخ و توزیع غذا، نظام مراقبت سندرمیك و كنترل زوار محترم افغانستانی و پاكستانی در مبادی ورودی مرزهای شرقی كشور از نظر مبتلاشدن به بیماری های واگیر و تاكید بر واكسیناسیون زوار مطابق با سفارش های سازمان بهداشت جهانی صورت پذیرفت.
در ابتدای جلسه دكتر كولیوند ضمن تشكر از حضور سفرای كشورهای همسایه در جلسه و آمادگی ایشان در آغاز اقدامات همكاری بهداشتی و درمانی، با تشریح جایگاه و عملكرد كمیته بهداشت و درمان اربعین از اطمینان وزارت بهداشت درباب ارائه خدمات درمانی و بهداشتی و كنترل دقیق مخاطرات بهداشتی آگاهی داد.
وی با انعقاد تفاهمنامه همكاری بین وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق در ۲۰ شهریور ماه سال جاری برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب به زوار گرانقدر اربعین حسینی، اشاره كرد: درباب درمان بلاعوض بیماران اورژانسی در بیمارستان های عراق با وزارت بهداشت عراق به تفاهم رسیده ایم.
رئیس كمیته بهداشت و درمان اربعین با اشاره به مخاطرات احتمالی اظهار داشت: با توجه با بازگشایی مرز خسروی در غرب كشور و افزایش تردد زوار ایرانی و غیر ایرانی به سبب حذف روادید در روزهای اربعین، امكانات وزارت بهداشت و كمیته بهداشت و درمان اربعین به میزان ۲۵ درصد افزایش یافته است.
در این جلسه دكتر عرفانی - رئیس اداره مدیریت بیماری های واگیر - به وضعیت بهداشت و درمان در مرزهای كشور اشاره و از سفرای كشورهای عراق، پاكستان و افغانستان درباب همكاری وزارت بهداشت كشورهای متبوع خود در زمینه كنترل های بهداشتی و واكسیناسیون زوار درخواست همكاری كرد.
در ادامه دكتر عطیر العبادی - سفیر كشور عراق در ایران - ضمن تشكر ازعقد قرارداد بین وزارت بهداشت ایران و عراق به همكاری كامل بین دو كشور تاكید كرد. دكتر رفعت مسعود - سفیر كشور پاكستان در ایران - نیز ضمن تاكید بر همكاری وزارت بهداشت كشور ایران و پاكستان، درخواست استمرار جلسات بین دو كشور برای مدیریت بیماری ها و ارائه خدمات بهداشت ودرمان خصوصاً برای مراسم اربعین سال آینده كرد.
دكتر نائلی - رئیس اداره همكاریهای اقتصادی امور بین المللی وزارت بهداشت - در این نشست ضمن اشاره به خدمات مؤثر بهداشت و درمان، به اجلاس RC۶۶ اشاره نمود و آنرا فرصتی مناسب برای توسعه همكاری ها دانست.
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس كشور، درانتها مقرر شد به منظور ایجاد تعامل مناسب تر و همكاری مطلوب وزارتخانه های بهداشت ایران، افغانستان، پاكستان، آذربایجان و عراق جلسات منظمی با وزرای این كشورها ترتیب داده شده و درحاشیه نشست آتی وزرای بهداشت منطقه در ایران، RC۶۶ مباحث مهم پیش گیری از بروز بیماری ها و سلامت زائران اربعین حسینی در امتداد رسیدن به اهداف سلامت منطقه بررسی شود.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب