محققان اسپانیایی توصیه می كنند؛
غذاهای دریایی حاوی مواد مغذی مفید برای مادران حامله و نوزادان
كادایف: پژوهشگران عنوان می كنند اسیدهای چرب امگا3 موجود در مواد خوراكی نظیر ماهی های چرب و دانه كتان علاوه بر حفظ سلامت قلب، برای زنان حامله و نوزادشان هم مفید می باشد.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران اسپانیایی این ماده مغذی مهم با كاهش ریسك افسردگی در زنان و وزن بهتر نوزاد در زمان تولد همراه با بهبود رشد و عملكرد مغز مرتبط می باشد و احتمالاً از مبتلاشدن به اوتیسم پیشگیری می كند. در این مطالعه، پژوهشگران حدود ۲۰۰۰ مادر و نوزادشان را از سه ماهه اول حاملگی تا زمان ۵ سالگی كودك تحت نظر داشتند. پژوهشگران دریافتند مصرف مقادیر زیاد ماهی های چرب در طول حاملگی دارای فوایدی نظیر بهبود در عملكرد شناختی و پیش گیری از مبتلاشدن به اوتیسم بود. فواید مصرف این ماده خوراكی زمانی مشاهده شد كه مادر روزانه حدود ۸۵ گرم ماهی مصرف می كرد. اگر فردی به قدركافی ماهی مصرف نمی كند می تواند از مكمل های امگا۳ استفاده نماید كه البته بهتر است پیش از مصرف با پزشك در این مورد مشورت نماید.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب