کادایف

7 باور غلط تغذیه ای

7 باور غلط تغذیه ای

كادایف: مشاور رییس انجمن تغذیه ایران با اشاره به بعضی از باورهای غلط تغذیه ای اظهار داشت: باورهای فردی از دوران كودكی و طفولیت همراه با گرایش های تغذیه ای والدین و افراد خانواده شكل می گیرد، بدین سبب اكتسابی بوده و قابل تغییر هستند.



به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، برلیانت بزگمهر با اشاره به بعضی از باورهای غلط تغذیه ای عنوان كرد: یكی از این باورهای غلط سرخ كردن غذا به مدت طولانی است كه در این حالت غذا نه تنها ارزش غذایی خودرا از دست داده، بلكه موجب ابتلای فرد به انواع بیماری های قلبی- عروقی، احداث نفخ، دل پیچه و اختلالات دستگاه گوارش میگردد. بدین سبب غذا را باید در زمان و روغن كمتری سرخ نماییم.

وی اضافه كرد: باور غلط بعدی تصور مفید نبودن لبنیات برای سلامتی انسان است كه عقیده كاملا اشتباهی است. لبنیات به سبب نقشی كه در حفظ سلامت استخوان ها و تامین كلسیم مورد نیاز بدن دارد، در همه رده های سنی باید مصرف شود.

وی با اشاره به اینكه برخی معتقدند مصرف شیرینی جات پس از صرف غذا به هضم غذا كمك می كند با نقض این باور غلط، عنوان كرد: این باور نه تنها درست نیست، بلكه موجب افزایش چاقی و عوارض چاقی و همین طور به وجودآورنده یك عادت غلط است كه تا آخر عمر با انسان باقی می ماند.

بزرگمهر با اشاره به یك باور غلط غذایی دیگر، اظهار داشت: باور به اینكه تمایل به مصرف بعضی مواد غذایی به سبب نیاز بدن به آن مواد، یك باور اشتباه است. به جز دیابت و تشنگی به سبب دفع مواد قندی و آب از بدن، در بقیه موارد تمایل به ماده غذایی خاص نشان نیاز بدن به آن نیست و با ترفندهایی می توان این نیاز را كاهش داد.

مشاور رییس انجمن تغذیه ایران كه در یك برنامه تلویزیونی صحبت می كرد، مصرف زیاد نمك در غذاها را باور نادرستی دانست و افزود: این امر موجب دفع زیاد كلسیم از كلیه ها و فشار خون بالا و بیماری های قلبی- عروقی میگردد و برای سلامت بدن مضر است.

وی با اشاره به باور غلط بعدی، اظهار داشت: باور به اینكه مصرف بعضی مواد غذایی در وعده شام منجر به لاغری و در وعده نهار منجربه چاقی میگردد و یا بالعكس بسیار نادرست است. در این مورد، درست این است كه جایگزینی بعضی مواد غذایی كم كالری به جای مواد غذایی پركالری سبب لاغری میگردد.

بزرگمهر در خاتمه اشاره كرد: باور به اینكه برای جذب و بلع غذا همراه با غذا مقدار قابل توجهی آب مصرف نماییم، باور بسیار غلطی است و به خاطر رقیق شدن شیره های گوارشی نه تنها فرآیند بلع و جذب تسریع نمیشود، بلكه موجب اختلال دستگاه گوارش و دل پیچه و نفخ باز میگردد.




1397/08/27
14:36:25
5.0 / 5
2360
تگهای خبر: بیماری , چاقی , سلامت , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif