کادایف

طلاق در استان مركزی 10 درصد كاهش پیدا كرد

طلاق در استان مركزی 10 درصد كاهش پیدا كرد

كادایف: اراك - استاندار مركزی اظهار داشت: آمار طلاق زوج های این استان در سه ماه نخست امسال 10 درصد كاهش یافته است.


سید علی آقازاده روز چهارشنبه در نشست كارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مركزی اضافه كرد: با وجود افزایش آمار طلاق در چند سال اخیر در این استان، با برگزاری كلاس های آموزشی در حوزه مسائل زناشویی جوانان و فعالیت های فرهنگی این آمارها بر مبنای مطالعات انجام شده روند كاهشی داشته است.
وی افزود: نیاز است با انجام كار كارشناسی عوامل بروز طلاق در استان مركزی شناسایی و با انجام فعالیت های آموزشی در حوزه ازدواج در میان جوانان زمینه كاهش این معضل اجتماعی در جامعه و استان فراهم گردد.
استاندار مركزی خاطرنشان كرد: استان مركزی با اقدام های انجام شده در حوزه مشاركت های اجتماعی و فرهنگی توسط سازمان های مردم نهاد، خیران و دستگاه های اجرایی یكی از استان های فعال و ممتاز در سطح كشور به حساب می آید.
آقازاده اظهار داشت: برگزاری كارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی یكی از ابتكارات استان مركزی در سطح كشور است كه وزارت كشور خواهان انتقال تحربیات استان در این زمینه به سایر استان های كشور می باشد.
وی از برگزاری همایش مدیران كل دفاتر اجتماعی استانداری های سراسر كشور در استان مركزی خبرداد و اضافه كرد: این همایش در ایام دهم و یازدهم مرداد ماه با حضور 12 معاون وزیر از وزارت خانه های مختلف، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و 31 مدیركل دفاتر اجتماعی استانداری های كشور در اراك برگزار می گردد.
استاندار مركزی اظهار داشت: نیاز است در این همایش نظرات كارشناسی توسط مدیران استانی عرضه و از دیدگاه های نمایندگان مجلس شوراس اسلامی و معاونان وزیر برای كاهش مشكلات اجتماعی در استان بهره گیری لازم صورت گیرد.
آقازاده با یادآوری فعالیت برخی فضاهای ورزشی زیر نظر آموزش و پرورش، دانشگاه ها، بسیج و ادارات استان مركزی اضافه كرد: نیاز است با برنامه ریزی دقیق و هماهنگ بین دستگاهی زمینه استفاده هرچه بیشتر از این فضاها برای افزایش ورزش همگانی و نشاط اجتماعی در استان فراهم گردد.
مدیركل دفتر امور اجتماعی استاندار مركزی هم در این نشست اظهار داشت: 6 میزگرد تخصصی امسال با حضور مدیران اجرایی استان در زمینه افزایش نشاط اجتماعی و اجتماعی كردن مواد مخدر در پنج خبرگزاری استان برگزار شده است.
غلامرضا فتح آبادی اضافه كرد: تدوین واجرای برنامه های اجتماعی و فرهنگی اولین اقدام دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مركزی امسال است كه با حضور 80 دستگاه اجرایی در استان انجام می گردد.
وی افزود: افزایش تحرك اجتماعی، تقویت هماهنگی بین بخشی، ساماندهی و نظم بخشی فعالیت ها و توجه به اثر بخشی برنامه های اجتماعی و افزایش نقش دانشگاه ها در توسعه اجتماعی استان همچون اهداف اجرای این برنامه در استان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی اراك در این نشست اظهار داشت: 89 درصد مردم استان مركزی فعالیت فیزیكی مناسب ندارند كه این مهم افزایش مشكلات جسمی، روحی و بیماری های غیرواگیر را در استان به همراه دارد.
دكتر حسن طاهر احمدی اضافه كرد: 60 مردم استان مركزی از چاقی و اضافه وزن رنج می برند كه سرمایه گذاری 10 میلیارد ریالی برای افزایش ورزش همگانی، كاهش 10 برابری بیماری ها در استان را به همراه دارد.
وی افزود: بر مبنای آمارهای موجود نرخ باروری مادران در استان مركزی نسبت به شاخص كشوری كمتر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی اراك افزود: 128 كارگروه آموزشی با رویكرد كاهش طلاق در این استان برگزار گردید و پنج هزار و 300 نفر در این برنامه ها تحت آموزش های زناشویی و قبل از ازدواج قرار گرفتند.
وی ناباروری را یكی از عوامل طلاق در استان مركزی عنوان نمود و افزود: اكنون 15 تا 20 درصد زوج های استان با مشكل ناباروری مواجهند كه برای رفع این مشكل 2 مركز ناباروری در استان فعال است.
مدیركل بهزیستی استان مركزی هم در مورد میزان مشاركت های نقدی و غیر نقدی مراكز دولتی و غیر دولتی در سه ماه امسال اظهار داشت: 19 میلیارد و 260 میلیون و 963 هزار ریال از محل مشاركت های نقدی دولتی و غیر دولتی، 17 میلیارد و 901 میلیون و 826 هزار ریال مشاركت های غیر نقدی و یك میلیارد و 322 میلیون و 360 هزار ریال از محل مشاركت های خدماتی جمع آوری شده است.
زهرا امینی اضافه كرد: طرح شكرانه، طرح حامی جهت استفاده از ظرفیت خیران، و طرح سامانه 7728 با استفاده از تلفن ثابت همچون اقدامات اداره بهزیستی استان مركزی برای افزایش مشاركت های مردم است.
مدیركل ورزش و جوانان استان مركزی هم در این نشست اظهار داشت: 11 هزار و 37 واقعه ازدواج در سال 95 در این استان به ثبت رسیده است كه این رقم با 13 و 54 صدم درصد كاهش، به 9 هزار و 542 واقعه در سال قبل رسیده است.
عابد حقدادی اضافه كرد: سه هزار و 226 طلاق هم سال 95 در استان مركزی ثبت شده كه این رقم با 49 صدم درصد كاهش به سه هزار و 210 مورد در سال قبل رسیده است.
وی میانگین سن ازدواج مردان در كشور را 36 و 56 صدم سال و زنان را 31 و 68 صدم در سال قبل عنوان نمود و اظهار داشت: میانگین سن ازدواج مردان در استان مركزی 35 سال و 88 صدم و زنان 30 سال و 49 صدم سال قبل بوده است.
استان مركزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای یك میلیون و 429 هزار و 475 نفر جمعیت است.
1955/3075


1397/05/03
14:57:22
5.0 / 5
3051
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , ورزش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
لینک دوستان كادایف
کادایف kadaif

کادایف kadaif