کادایف
جشن پیوند مهر و دوستی ایرانیان،

مراكز درمانی و بیمارستانی كردستان برای پذیرش مصدومان آمادگی دارند

مراكز درمانی و بیمارستانی كردستان برای پذیرش مصدومان آمادگی دارند

كادایف: سنندج - دبیر ستاد سلامت نوروزی كردستان اظهار داشت: مراكز درمانی و بیمارستان های این استان برای پذیرش و عرضه خدمات به مصدومان احتمالی آیین های آخر سال بویژه چهارشنبه سوری آمادگی كامل دارند.


دكتر هومن قصری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار نمود: در عصر سه شنبه و همینطور شب نوروز تمام اورژانس بیمارستان ها در آماده باش كامل قرار دارند و آمبولانس های فوریت های پزشكی هم آماده عرضه خدمات درمانی به شهروندان هستند.
وی اضافه كرد: پزشكان جراح، متخصص چشم و گوش و حلق و بینی هم در این شب ها در بیمارستان مستقر خواهند شد و در مجموع دانشگاه علوم پزشكی در چهارشنبه آخر سال و تعطیلات نوروزی آمادگی كامل برای عرضه خدمات درمانی و تخصصی دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی كردستان با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی در استان هم اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی ۹۷ در ۵۳ پایگاه فوریت های پزشكی شهری و جاده ای و همینطور امداد موتوری و هوایی در سطح استان و ۱۴ بیمارستان دانشگاهی و چهار بیمارستان غیر دانشگاهی و ۱۱ كمپ و ایستگاه سلامت نوروزی در ورودی شهرها اجرا می گردد.
دكتر قصری تصریح كرد: در این طرح، بخش های ویژه و اورژانس بیمارستان ها با تمام توان و حداكثر ظرفیت آماده خدمت رسانی به رجوع كنندگان نوروزی هستند و پایگاه های فوریت های پزشكی بین جاده ایی هم از ۲۵ اسفند امسال تا ۱۳ فروردین سال آینده بامداد و عصر در جاده ها مستقر و امداد رسانی می كنند.

** 27 هزار سفیر سلامت آگاه سازی شهروندان را بر عهده دارند
معاون بهداشت مركز بهداشت سنندج هم اظهار داشت: برای آگاه سازی شهروندان از خطرات حوادث چهارشنبه سوری و آیین های آخر سال در این شهرستان، 27 هزار سفیر سلامت آموزش دیده، مقابله با رفتارهای ناشایست را ترویج می كنند.
سامرند سعیدی اظهار نمود: این سفیران سلامت كه به صورت داوطلبانه با مراكز بهداشت همكاری می كنند، فرهنگ مقابله با رفتارهای ناشایست چهارشنبه سوری و آیین های آخر سال را اطلاع رسانی خواهند كرد.
وی اضافه كرد: استفاده از ظرفیت سفیران سلامت كه در بطن جامعه هستند، می تواند در فرهنگ سازی جامعه بسیار تاثیر گذار است.
سعیدی با اشاره به عرضه آموزش دانش آموزان در مدارس خاطرنشان كرد: كارشناسان بهداشت با حضور در مدارس دانش آموزان را از خطرات و صدمه های مواد محترقه آگاه كردند.
به گفته وی، در این دوره ها به دانش آموزان آموزش ها در مورد خطرات ناشی از مواد محترقه، خودداری از پرش روی آتش و عدم استفاده از مواد محترقه و آتش زا دست ساز، داده شده است.
در آخرین چهارشنبه سال (چهارشنبه سوری) و عید نوروز برخی شهروندان با برپایی آتش و استفاده از مواد محترقه باعث صدمه زدن به خود اطرافیان خود می گردد و هر ساله در این ایام به خاطر بی احتیاطی ها شاهد وقوع حوادث ناگواری خواهیم بود.
در حوادث چهارشنبه سوری سال قبل در كردستان 86 نفر مصدوم شدند كه از این تعداد، 70 نفر مرد و 16 نفر زن بودند و 85 درصد این موارد در مناطق شهری و 15 درصد هم در مناطق روستایی استان بود.
3020/9102


1396/12/21
14:25:11
5.0 / 5
1837
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , خدمات , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif