کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند

جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند

به گزارش کادایف، یک بررسی جدید نشان داده است که باآنکه جایگزین های گیاهی گوشت، فوق فرآوری شده هستند، اما همچنان امکان دارد برای قلب شما سالم تر از گوشت باشند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، طبق گزارش اخیر، عوامل خطر بیماری قلبی، همچون کلسترول کل، کلسترول بد LDL و وزن بدن، با جایگزینی گوشت ها با جایگزین های گیاهی بهبود یافتند.
در یک کارآزمایی بالینی، افرادی که جایگزین های گیاهی مصرف می کردند، شاهد کاهش ۱۳ درصدی کلسترول کل، کاهش ۹ درصدی کلسترول LDL، کاهش ۵۳ درصدی تری گلیسیرید و افزایش ۱۱ درصدی در کلسترول خوب HDL بودند.
دکتر «ایهود اور»، استاد پزشکی دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور کانادا و نویسنده ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «گوشت های گیاهی جایگزین سالمی است که به وضوح با کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مرتبط است».
با این حال، محققان تنوع گسترده ای را در ارزش غذایی جایگزین های گوشت، مانند میزان سدیم و چربی های اشباع موجود در آنها پیدا کردند.
به گزارش محققان، اغلب جایگزین های گوشت بسیار فرآوری شده هستند و چنین غذاهایی دارای فیبر کم و سرشار از نمک، شکر و مواد افزودنی هستند.
اما اور استدلال کرد که همه غذاهای فوق فرآوری شده برای قلب مضر نیستند.
اور اظهار داشت: «به خودی خود، فراوری لزوماً چیز بدی نیست. درست است که این گوشت های گیاهی بسیار فرآوری شده اند، اما نه به این معنا که دارای مقدار زیادی چربی های اشباع شده یا کربوهیدرات های خاصی باشند که با نتایج نامطلوب همراه هستند.»
اور اظهار داشت که در مرحله بعدی به یک کارآزمایی تصادفی در مورد حمله قلبی و سکته مغزی در افرادی که جایگزین های گوشت می خورند در مقایسه با گوشت خواران معمولی، نیاز است.


منبع:

1403/04/17
12:07:54
5.0 / 5
299
تگهای خبر: بیماری , پزشك , غذا , گز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif