کادایف

کاهش هزینه های بهداشتی کشورها

کاهش هزینه های بهداشتی کشورها

به گزارش کادایف، نابرابری بین کشورهای ثروتمند و فقیر در طول همه گیری کروناویروس تشدید شده است.


به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، خیلی از فقیرترین کشورهای جهان طی دو سال قبل هزینه های بهداشتی خویش را کاهش داده اند که گاهی اوقات برای بازپرداخت بدهی به کشورهای ثروتمند بوده است. طبق گزارش آکسفام، نابرابری بین کشورهای ثروتمند و فقیر در طول همه گیری کروناویروس تشدید شده است.
تحلیل و بررسی بودجه ملی ۱۶۱ کشور از آن حکایت می کند که باوجود اعلام بزرگترین وضعیت اضطراری بهداشت جهانی در یک قرن، نیمی از کشورهای با میزان درآمد پایین و متوسط هزینه های بهداشتی را کاهش داده اند، همینطور حدودا نیمی از بودجه رفاهی و حدودا سه چهارم هزینه های آموزشی را کاهش داده اند.
موسسه آکسفام اعلام نمود: تعهد سال ۲۰۲۲ به منظور کاهش شاخص نابرابری نشان داد که کشورهای ثروتمند همچون انگلیس، با کنترل و نظارت بر تقاضاهای وام دهندگان برای بازپرداخت بدهی های کلان، انفجار نابرابری اقتصادی را تشدید کردند. در صورتی که همه گیری برنامه های هزینه ای سالانه را بر هم زده است.


همینطور در صورتی که وزرای اقتصاد این هفته جهت شرکت در نشست های سالانه صندوق بین المللی پول (IMF) و بانک جهانی در واشنگتن گرد هم می آیند، موسسه آکسفام اعلام نمود که کشورهای درحال توسعه با اقتصادی جهانی روبرو هستند که رفع نیازهای جمعیتی را بیشتر از پیش دشوار می کند.
به گزارش روزنامه گاردین، این موسسه خیریه، صندوق بین المللی پول را به تشدید نابرابری اقتصادی و فقر در کشورهای فقیر از راه اصرار بر اقدامات ریاضتی جدید به منظور کاهش بدهی ها و کسری بودجه متهم کرد. تحلیل و بررسی داده های صندوق بین المللی پول نشان داده است که سه چهارم همه کشورها درحال برنامه ریزی برای کاهش بیشتر هزینه های عمومی طی پنج سال آینده هستند که در مجموع به رقم ۷.۸ تریلیون دلار می رسد.


 

1401/07/19
15:49:12
5.0 / 5
383
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , كرونا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif