رقابت كشورها برای تولید و پیش خرید واكسن كرونا
كادایف: هم اكنون در شماری از كشورهای جهان تلاش هایی برای ساخت احتمالی واكسن كرونا در جریان است و الان روی بیشتر از ۲۰ مورد آنها آزمایش های بالینی در حال انجام می باشد.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، در انگلیس آزمایش واکسنی که محققان دانشگاه آکسفورد ساخته اند نشان داده است که می تواند سبب واکنش سیستم ایمنی به ویروس کرونا شود.
در همین رابطه قراردادی برای تهیه ۱۰۰ میلیون دوز واکسن در انگلیس با شرکت استرازنکا بسته شده است.
همینطور در اواسط ماه ژوئیه شرکت مادرنا تراپیوتیکز در آمریکا از پیشرفتی تازه در روند آزمایشات انسانی واکسن ویروس کرونا اطلاع داده بود.
این در حالیست که مقامات بهداشتی روسیه از آماده سازی برای واکسیناسیون گسترده ضد ویروس کرونا در ماه اکتبر سالجاری اطلاع داده اند.
رسانه های روسیه به نقل از میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت این کشور نقل کرده اند که پزشکان و معلمان در زمره نخستین کسانی خواهند بود که این واکسن را دریافت می کنند.
خبرگزاری رویترز هم به نقل ازمنبعی ناشناس گفته که مقرر است نخستین واکسن در ماه جاری به تایید برسد.
بنابر گزارش بی بی سی، ماه گذشته، دانشمندان روسیه از اتمام مراحل اولیه یک واکسن که در انستیتو تحقیقاتی گامالیا در حال تولید است، خبر دادند و گفتند که تا اینجا نتیجه موفقیت آمیز بوده است.
این در حالیست که مذاکرات کمیسیون اروپا با دو شرکت داروسازی به منظور پیش خرید واکسن بالقوه کووید-۱۹ به نتیجه رسید.
قرارداد پیشبینی شده با دو شرکت سانوفی و گلاکسواسمیت کلاین، دو کمپانی بزرگ داروسازی در دنیا این امکان را فراهم می آورد که واکسن برای همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا تامین گردد.
بنابر گزارش یورونیوز، پیشبینی می شود در صورت تولید یک واکسن ایمن و کارآمد مقابل کووید-۱۹، کمیسیون اروپا به نمایندگی از تمامی کشورهای عضو، چارچوب قراردادی برای خرید ۳۰۰ میلیون دوز از آنرا پیگیری کند.
شرکت فرانسوی سانوفی و شرکت بریتانیایی گلاکسواسمیت کلاین، در ماه آوریل گذشته اعلام نموده بودند که برای ساخت و تولید یک واکسن مشترک کووید-۱۹ با هم به تفاهم رسیده اند. این دو شرکت در بیانیه مشترکی گفتند که در نظر دارند این واکسن را تا نیمه دوم سال ۲۰۲۱ در دسترس عموم قرار دهند.
در چین هم چندین شرکت خویش را در مسیری موفق برای تولید واکسن ضد کرونا دانسته اند.
دویچه وله هم گزارش کرده است که دو شرکت دارویی چینی، سینوواک و سینوفارم در برزیل و امارات سومین مرحله از تست واکسن را به اجرا در آورده اند.
کمیسیون اروپا همینطور متعهد شده است که در تأمین واکسن برای هر فردی در هر نقطه جهان کمک نماید چونکه این نهاد اعتقاد دارد تا زمانیکه همه ایمن نباشند هیچ کس ایمن نخواهد بود. بدین منظور از تاریخ چهار مه ۲۰۲۰ در یک اقدام بین المللی برای دسترسی همگانی به آزمایش ها، درمان ها و واکسن های ضد ویروس کرونا حدود ۱۶ میلیارد یورو جمع آوری کرده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب