کادایف

کدام مکمل های تغذیه ای را در ماه رمضان مصرف کنیم؟

کدام مکمل های تغذیه ای را در ماه رمضان مصرف کنیم؟

کادایف: با افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای در ماه رمضان، سازمان غذا و دارو سفارش می کند که این محصولات از داروخانه های معتبر تهیه شوند و مصرف آنها تحت نظر پزشک برای حفظ سلامت روزه داران باشد.


به گزارش کادایف به نقل از ایفدانا، علی صفا سرپرست اداره کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: باتوجه به تغییرات تغذیه ای روزه داران در ماه مبارک رمضان، مصرف مکمل های تغذیه ای همچون مولتی ویتامین ها، املاح معدنی و فرآورده های طبیعی بیشتر می شود. سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر پروسه تولید، توزیع و عرضه این محصولات دارد تا از کیفیت و سلامت آنها اطمینان حاصل شود. وی با اشاره به این که مکمل هایی مانند ویتامین D، کلسیم، آهن و منیزیم می توانند به کاهش ضعف، خستگی و کم آبی بدن کمک کنند، اضافه کرد: همین طور برخی فرآورده های طبیعی مانند زعفران، چای سبز و زنجبیل در بهبود عملکرد گوارش نقش دارند. مصرف این مکمل ها باید با آگاهی و تحت نظر متخصصان صورت گیرد، برای اینکه زیاده روی در مصرف آنها ممکنست منجر به عوارض ناخواسته شود. سرپرست اداره کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بر لزوم تهیه مکمل های تغذیه ای از منابع معتبر تاکید کرد و اضافه کرد: داروخانه ها تنها مراکز مجاز برای عرضه این محصولات هستند و مردم باید از خرید مکمل ها از مراکز نامعتبر اجتناب کنند. همین طور مصرف مکمل های حاوی کافئین در وعده سحر سفارش نمی گردد، برای اینکه می تواند موجب افزایش تشنگی در طول روز شود. صفا در آخر اشاره کرد: سازمان غذا و دارو از عموم مردم می خواهد که در مصرف مکمل های تغذیه ای دقت لازم را داشته باشند و در صورت نیاز، از مشورت پزشک یا داروساز بهره بگیرند.



منبع:

1403/12/14
09:15:07
5.0 / 5
92
تگهای خبر: پزشك , تخصص , تولید , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif