متخصص تغذیه؛
قند مصرفی سالمندان باید فیبردار باشد
به گزارش کادایف، یک دکترای تغذیه اظهار داشت: قند موجود در سیب زمینی، جو و ذرت به تثبیت قندخون کمک می نماید.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، منصور رضایی، در گفت و گو با رادیو سلامت اضافه کرد: سالمندان مانند سایر گروههای سنی، نیاز به مصرف پروتئین، کربوهیدرات و چربی دارند. این افراد باید پروتئین باکیفیت مصرف کنند. وی افزود: جذب مواد مغذی در دوران سالمندی کاهش پیدا می کند. در غذاهایی گیاهی به سبب داشتن فیبر جذب املاح پایین تر است. بدین سبب افراد باید از غذاهای گیاهی و حیوانی بهره گیرند. رضایی به افزایش مصرف مایعات در سالمندان اشاره و اشاره کرد: این افراد بهتر است مایعات را بوسیله مصرف انواع سوپ، آش ها خورش ها و شیر و میوه و سبزی تامین کنند؛ چون مصرف آب به تنهایی نمی توانند تامین کنند املاح مورد نیاز بدن باشد. وی با تأکید بر این که قند مصرفی در سالمندان باید قند فیبردار باشد، اظهار داشت: غلات کامل، فرد را گرفتار نوسان قند خون نمی کند، و قند ساده موجود در میوه ها به این افراد کمک می نماید. قند موجود در سیب زمینی جو و ذرت به تثبیت قند خون کمک می نماید. این دکترای تغذیه با تأکید بر مصرف روزانه تخم مرغ افزود: تمام غذاهای حیوانی ویتامین b۱۲ دارند. این ویتامین از انتهای روده جذب می شود و افراد سالمند که گرفتار آن هستند ممکنست به کم خونی کشنده گرفتار شوند. وی به کسانی که گرفتار یبوست هستند، سفارش کرد: رعایت این نکات در این افراد کمک کننده است. اول تحرک بدنی، و دوم مصرف مایعات به جز چای، و سوم مصرف غذاهای حاوی فیبر اگر این روش ها مؤثر واقع نشد از جایگزین کردن روغن زیتون بجای سایر روغن ها دمنوش گل محمدی و گلاب و زنجبیل کمک بگیرند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب