کادایف
سازمان غذا و داروی ایالات متحده هشدار داد؛

برای کاهش خطر آنفلوانزای پرندگان از مصرف شیر خام پرهیز کنید

برای کاهش خطر آنفلوانزای پرندگان از مصرف شیر خام پرهیز کنید

به گزارش کادایف، سازمان غذا و داروی ایالات متحده اخطار داد افرادی که شیر خام غیرپاستوریزه می نوشند در معرض خطر مبتلا شدن به آنفلوانزای پرندگان هستند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از نیویورک تایمز، دکتر «دونالد پراتر»، سرپرست مرکز ایمنی غذا و تغذیه کاربردی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: «ما به سفارش اکید در مورد مصرف شیر خام اخطار می دهیم».
مقامات فدرال تاکید می کنند که شیر خام و پنیر شیر خام می توانند حاوی میکروب هایی باشند که خطرات جدی برای سلامتی مصرف کنندگان به همراه دارند، همچون آنفلوانزای مرغی.
بر اساس داده های مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری های ایالات متحده، بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، ۲۰۲ مورد شیوع در رابطه با نوشیدن شیر خام وجود داشته است که منجر به ۲۶۴۵ بیماری و ۲۲۸ بستری شدن در بیمارستان شده است.
«بنجامین چپمن»، استاد و متخصص ایمنی غذا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، اظهار داشت: «حتی در بهترین زمان ها، شیر خام یکی از خطرناک ترین غذاهایی است که ما داریم».
چپمن اضافه کرد: «مقامات معتقدند راه اصلی انتشار ویروس آنفلوانزای مرغی بین گاوها از راه تماس با شیر است.»
به گفته پراتر، «مشخص نیست که آیا شیر خام می تواند آنفلوانزای پرندگان را به انسان منتقل کند یا خیر، اما محققان به پیگیری این مورد ادامه می دهند.»
وزارت کشاورزی ایالات متحده موارد ابتلاء به آنفلوانزای پرندگان را در گاوهای شیری در ۹ ایالت تأیید کرده است.


منبع:

1403/02/27
15:51:26
5.0 / 5
1715
تگهای خبر: بیماری , تخصص , دارو , سازمان غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif