کادایف
نتایج یك مطالعه جدید؛

خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد

خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد

کادایف: یک مطالعه کوچک نشان میدهد که تخم مرغ غنی شده ممکنست سطح کلسترول را افزایش ندهد.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، در صورتیکه تخم مرغ منبع مغذی و بدون چربی پروتئین است، حاوی مقادیر زیادی کلسترول است. اما آیا در یک رژیم غذایی سالم برای قلب قرار می گیرد؟
یک مطالعه جدید نشان میدهد که بله، مصرف تخم مرغ ممکنست برای قلب مفید باشد. با این وجود، متخصصان هشدار می دهند که افراد مبتلا به بیماری قلبی یا دیابت باید با پزشک خود در مورد آن چه که بطور خاص برای آنها مفیدست مشورت کنند.
در مطالعه اولیه، پژوهشگران دریافتند افرادی که ۱۲ تخم مرغ غنی شده در هفته می خورند، بعد از چهار ماه در مقایسه با افرادی که کمتر از دو تخم مرغ در هفته می خورند، سطح کلسترول مشابهی داشتند.
دکتر «نینا نوراوش»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه تحقیقات بالینی در دورهام کارولینای شمالی، اظهار داشت: «این یک مطالعه کوچک است، اما به ما اطمینان می دهد که خوردن تخم مرغ های غنی شده باتوجه به اثرات لیپید در طول چهار ماه، حتی در بین جمعیت های پرخطر، مشکلی ندارد.»
این مطالعه شامل ۱۴۰ فرد ۵۰ ساله یا بالاتر بود که بیماری قلبی عروقی داشتند یا در معرض خطر بالای ابتلاء به آن بودند.
عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی عبارتند از فشار خون بالا، کلسترول بالا، چاقی و دیابت.
میانگین سنی شرکت کنندگان ۶۶ سال بود، و حدودا یک چهارم شرکت کنندگان دیابت داشتند.
محققان بطور تصادفی افراد را به دو گروه خوردن ۱۲ تخم مرغ غنی شده در هفته و یا خوردن کمتر از دو تخم مرغ از هر نوع در هفته تقسیم کردند. مردم می توانستند تخم مرغ ها را هر طور که دوست داشتند بپزند.
تخم مرغ غنی شده حاوی چربی اشباع کمتر و ویتامین ها و مواد معدنی اضافی مانند ید، ویتامین D، سلنیوم، ویتامین B۲، ویتامین B۵، ویتامین B۱۲ و اسیدهای چرب امگا ۳ است. این امر با تغذیه مرغ ها با یک رژیم غذایی خاص به انجام می رسد.
در این مطالعه، بعد از چهار ماه پیگیری شرکت کنندگان، پژوهشگران هیچ اثر نامطلوبی بر سلامت قلب و عروق در بین افرادی که ۱۲ تخم مرغ غنی شده در هفته می خوردند، مشاهده نکردند.
به عنوان مثال، سطح کلسترول خون بین افرادی که بطور منظم تخم مرغ غنی شده می خوردند و افرادی که تخم مرغ کم می خوردند یا اصلاً تخم مرغ نمی خوردند، مشابه بود.
در افراد گروه تخم مرغ غنی شده همین طور سطح کلسترول کل، عدد مقاومت به انسولین و تروپونین با حساسیت بالا (نشانگر لطمه قلبی) کم شد. آنها حتی شاهد افزایش سطح ویتامین B خود بودند.


منبع:

1403/02/01
13:44:14
5.0 / 5
310
تگهای خبر: بیماری , پروتئین , پزشك , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif