در طول سفر ظرف هایتان را با آب نهر نشویید
به گزارش كادایف مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: آب هایی كه در طول مسیر به صورت نهر و چشمه جاری شده اند، اغلب آلودگی میكروبی دارند و یا به انواع تخم انگل ها آلوده شده اند.
به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، دكتر زهرا ضمن اظهار داشت: بهتر است خانواده ها برای شستن ظروف و لیوان های مورد استفاده در طول سفر از آبی كه ازمنزل با خود آورده اند، استفاده كنند چونكه امكان دارد به علت سرازیر شدن فاضلاب های صنعتی، انواع آلودگی های شیمیایی را داشته باشند و سلامت بدن را به صورت جدی به خطر بیندازند.
وی اضافه كرد: سفارش می شود در طول سفر حتما آب معدنی بنوشید و یا این كه پیش از حركت و در منزل آب سالم را در چند بطری تمیز بریزید و در یخدان حمل كنند. برای تهیه چای هم می توانید یك فلاسك آبجوش همراه ببرید و در طول راه از چای تمیز و مطمئن برای رفع خستگی وتمدد اعصاب استفاده كنید.
عبداللهی در پاسخ به اینكه خوردن چه غذایی در طول سفر مناسب می باشد، اظهار داشت: مطمئن ترین راه این است كه غذای ساده ای در منزل تهیه و در یك ظرف خنك نگهداری كنند. همینطور غذایی كه برای بین راه تهیه می كنند، نباید آبكی باشد. غذاهای آبكی مثل انواع خورش ها سریع تر فاسد می شوند. میكروب ها و باكتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد وتكثیر دارند.
بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت وزارت بهداشت، او همینطور اظهاركرد: غذاهای خشك مثل انواع كوكوها، كتلت، شامی، انواع دلمه ها، انواع پلوها همراه با گوجه فرنگی، كاهو و خیار تازه و لیمو ترش كه طی چهار مرحله سالم سازی سبزیجات شسته شده اند، غذاهای مناسبی برای سفر هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب