فرشیدی هشدار داد؛
وضعیت مصرف مواد قندی در کشور نگران کننده است
به گزارش کادایف، معاون بهداشت وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف مواد قندی در کشور اخطار داد.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، حسین فرشیدی، روز یکشنبه در مراسم روز جهانی ایمنی غذا که در مرکز همایش های صداو سیما برگزار شد، اظهار داشت: یکی از نگرانی های ما، مصرف بیش از اندازه نوشیدنی های قندی در کشور است. وی ضمن اشاره به اوضاع نامساعد در مصرف مواد قندی در کشور، اضافه کرد: سهم مصرف شکر از انرژی های غذایی باید بین ۵ تا ۱۵ درصد باشد که متأسفانه ما در این حوزه اوضاع خوبی نداریم. معاون وزیر بهداشت نسبت به افزایش مواد قندی در گروههای مختلف سنی در کشور ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: حداکثر مصرف روزانه شکر برای یک نفر ۷۰ گرم است که متأسفانه کشور ما شاهد سریع ترین رشد مصرف مواد قندی است. فرشیدی افزود: میزان کالری دریافتی روزانه در زنان، باید ۱۰۰ و در مردان ۱۵۰ باشد و کودکان زیر دو سال هم نباید تغذیه با مواد قندی داشته باشند که ما در این حوزه خیلی مشکل داریم. معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: اقدامات سازمان غذا و دارو در حوزه نظارت بر فراورده های غذایی پشتیبان آرامش ما در مصرف محصولات غذایی است. وی ادامه داد: خیلی از بیماری هایی که امروز هزینه های سنگین مالی، از کارافتادگی، رنج روانی و…، را بر خانواده ها تحمیل می کند؛ ناشی از تغذیه ناسالم می باشد. فرشیدی اظهار داشت: تغذیه و سلامت در کنار هم قرار دارند و اتفاقاتی که در نقاط مختلف دنیا رخ می دهد بر غذایی که ما مصرف می نماییم به شکل مستقیم تاثیر دارد. معاون وزیر بهداشت افزود: با گران شدن محصولات غذایی، بحث تقلب مطرح می شود که در حوزه بهداشت ارتباط بسیار نزدیکی با سازمان غذا و دارو از تولید تا مصرف نظارت ها داریم. وی ادامه داد: صنعت غذایی بسیار بزرگ است و چرخه مالی بسیار بالایی دارد؛ باید اطمینان داشته باشیم غذایی که به دست مردم می رسد سلامت است. فرشیدی اظهار داشت: دیابت و بیماری های قلبی عروقی مستقیم با تغذیه ارتباط دارد و در رتبه های بالای ابتلاء و مرگ و میر قرار گرفته اند. وی ادامه داد: حالا بیشتر از ۸۰ درصد مرگ و میرها در ایران غیرواگیر هست و صنایع می توانند در این عرصه تأثیرگذار باشند.
منبع: kadaif.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب