محمدی عنوان كرد؛
مردم باید به مصرف نان سبوس دار و سالم ترغیب شوند
به گزارش کادایف، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: باید با سازوکارهایی، رغبت مردم جهت استفاده از نان سبوس دار و سالم را بیشتر نماییم.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، روز یکشنبه در همایش نان کامل که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، ضمن اشاره به این که مساله نان سالم و کامل باید تبدیل به مطالبه عمومی شود، اظهار نمود: تأمین امنیت غذا در تمام کشورهای مترقی و یا درحال توسعه بعنوان موضوعی اساسی مطرح است. وی با اشاره به اینکه امنیت ملی و امنیت غذا دو مبحث در هم تنیده است، افزود: مبحث تأمین سلامت از راه دسترسی به غذای سالم بسیار مهم و حیاتی می باشد. رئیس سازمان غذا و دارو با تکیه بر این که تأمین غذای سالم مستلزم ایجاد زیرساخت مطلوب است، نقش کلیدی نان در سبد غذایی ایرانی ها را مورد توجه قرار داد. وی با اشاره به اینکه استفاده از نان در مقایسه با نرم جهانی بیشتر از ۳۷ درصد است، افزود: به صورت متوسط هر ایرانی روزانه ۳۰۰ گرم نان مصرف می کنند. محمدی ضمن اشاره به این که نان سالم یک نان کامل نیست، اضافه کرد: نانی که مصرف می نماییم برای داشتن سلامت و کامل بودن به لحاظ مواد معدنی و ریزمغذی ها شاخص هایی دارد؛ به صورت مثال، اگر نان مصرفی ما بعنوان قوت غالب از فیبر کافی برخوردار باشد، خیلی از مشکلات گوارشی فرد برطرف خواهد شد. رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه نان سنگک حاوی بیشترین مقدار سبوس است، افزود: خوشبختانه سنگک در سبد غذایی مردم جایگاه ویژه ای دارد. وی با اشاره به اینکه تمایل عموم مردم به استفاده از آرد سفید و فاقد سبوس است، تصریح کرد: باید ضمن ایجاد سازوکارهایی، رغبت مردم جهت استفاده از نان سبوس دار و سالم را بیشتر نماییم. محمدی اظهار داشت: اولویت ما، تولید نان صنعتی و اصلاح روش پخت نان است.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب