کادایف
سازمان غذا و دارو اعلام كرد؛

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

کادایف: روابط عمومی سازمان غذا و دارو درباب سلامت روغن های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام نمود: این روغن ها در مرداد ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام نموده است. از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تأیید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها به تأیید نرسید. بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع نمودن آن ابلاغ گردید. روابط عمومی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در لابراتوار های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین لابراتوار کشور در عرصه غذا انجام شده است؛ بدین سبب محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این مساله به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال گردید روابط عمومی سازمان غذا و دارو همین طور با تأکید بر این که این سازمان تمامی فرآورده های غذایی شامل مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در لابراتوار های معاونت های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می دهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این زمینه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می پذیرد.

1403/02/21
14:24:49
5.0 / 5
110
تگهای خبر: پزشك , تخصص , دارو , سازمان غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif